Over ons

Teolin by Global Paint

De naam zegt het al, Teolin is een merk van Global Paint Products B.V. Sinds 1988 produceren wij in Boven-Leeuwen hoogwaardige verfproducten voor de professional en veeleisende consument. Sinds 2004 beschikt Global Paint Products B.V. ook over een vestiging op Curaçao. Kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en de laagst mogelijke milieubelasting, zijn de pijlers van de producten.

Onze wens is om samen met de gebruiker van onze producten als een betrouwbare partner de eigendommen van de opdrachtgever te verfraaien en te beschermen. Wij zijn er trots op dat onze producten, inmiddels wereldwijd, hun weg vinden bij onze klanten.

Missie

Global Paint Products B.V. wil de wereld mooier, kleurrijker en duurzamer maken.

Het onmogelijke zullen we niet waarmaken, maar we zijn wel grensverleggend!

Visie

Global Paint Products B.V. wil kennis op blijven doen om daarmee de organisatie te verbeteren.
Bij de ontwikkeling van nieuwe producten is er ruim aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en het milieu.
Samen met haar medewerkers, klanten, en leveranciers realiseert Global Paint Products duurzame samenwerkingen om de naamsbekendheid van de merken en de afzet van de producten in binnen- en buitenland te verhogen.

Wij bereiken meer met ondernemers die meer willen bereiken!

Strategie

Global Paint Products B.V. wil door het leveren van excellente operationele prestaties haar marktaandeel vergroten. Dit dient onder meer te gebeuren door het optimaal benutten en verder ontwikkelen van de aanwezige talenten in de organisatie. Constante kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de merkwaarden van Global Paint Products.

Kernwaarden

  • Iedere klant voorop
  • Het juiste doen
  • Samen winnen
  • Ideeën realiseren
  • Iedere dag beter

Overtuigd van onze hoogwaardige verfproducten?